IVAI - Ръчно изработени изделия и авторска бижутерия

Статии

Виж каталога

     "Тринидадизайн” е творческа група, чиито основатели са родени в Чили, но развиват творческия си и креативен дух в Испания от дълги години. За произхода на името "Чили" има няколко хипотези. Някои казват, че произходът идва от звука на птицата трили. И може би тази хипотеза най-точно  съответства на свободата на изразяване на душата, която се превъплътява в ръчно изработените бижута на тези автори - дизайнерски бижута.

       Както полета на тази птица е ненаситен и непредвидим, и в същото време буди възхищение, такива чувства будят продуктите на занаятчиите – за уникалност, неповторимост и несравнимост. Моделите им са плод на тяхната креативност, превъплъщение на свободата на мечтите, цветовете насищат емоциите и дават авангардната нотка, която всяка жена търси и от която се нуждае. На това се дължи и стилът, който дава исканата свобода, дори само когато се докосва прекрасното авторско бижу.

       Благодарение на доброто приемане на бижутата, тази група дизайнери  изработват ръчно оригиналните модели на основата на желязо и стъкло. Решили да се заселят в Барселона, Испания, чувствайки влиянието на големите светила като Гауди, Дали и други, творците намират тук  ново вдъхновение за своите бижута.

       Уникални, авангардни и стилни са авторските бижута на "Тринидадизайн". Разгледайте техните дизайнерски бижута на страниците на www.ivai.eu