IVAI - Ръчно изработени изделия и авторска бижутерия

Статии

    Елена Димитрова, известна с артистичния си псевдоним Ел, е млад талант, на чиито творения имаме удоволствието  и възможността да се насладим в тези страници. Родена в Шумен, дизайнерката завършва „Инженерен дизайн” в Техническия университет в София, където работи като асистент и преподава „История на изкуството и дизайна”.

    В www.ivai.eu са представени някои от творбите на Ел. Авторката  завладява с ръчно рисуваното стъкло, представено в пепелници, свещници, чаши или други предмети, които могат да украсят вашия дом или да бъдат прекрасен подарък за скъп човек. Тези предмети могат да бъдат придружени с някои от ръчно рисуваните картички от Ел или някое бижу, прекрасен подарък за дамите.

    По настоящем Ел се занимава, както с рисуване върху стъкло, така и с реклама и 3D проектиране. Тя и е деен член на дизайнерската формация Color Fox – изработване на материали, свързани с графичния дизайн (визитки, лога, брошури, каталози, фирмена идентичност и др.), уеб дизайн (изработка на уеб страници, банери, хедъри и др.) и консултиране на тема графичен дизайн и среда.